Οι Εγκαταστάσεις μας

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας σε απόσταση μόλις τριών λεπτών με τα πόδια από τη Στάση Μέγαρο Μουσικής του Μετρό.

Εγκαταστάσεις

Στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στα Ιλίσια, στην Παπαδιαμαντοπούλου 20. Σήμερα διαθέτει 119 κλίνες, ειδικά διαμορφωμένες για να εξυπηρετούν τις νοσηλευτικές ανάγκες και να εξασφαλίζουν την άνετη διαμονή των ασθενών που κατανέμονται σε μονόκλινα, δίκλινα και Lux δωμάτια πολυτελώς ανακαινισμένα καθώς επίσης και σε τρίκλινα. Από το 2016 κατέχει διαπίστευση ποιότητας ISO 9001:2008 για την παροχή υπηρεσιών υγείας.
Το 2023 το Θεραπευτήριο επισκέφτηκαν 21.232 και νοσηλεύτηκαν 11.711 ασθενείς. Πραγματοποιήθηκαν 7246 χειρουργικές επεμβάσεις σχεδόν όλων των ειδικοτήτων. Στο πλήρως ανακαινισμένο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έχουν διενεργηθεί περισσότερες από 600 επεμβάσεις διάγνωσης και θεραπείας αρρυθμιών (κολπική μαρμαρυγή) με υπερσύγχρονα συστήματα ηλεκτροανατομικής χαρτογράφησης ενώ έχουν τοποθετηθεί περισσότερες από 150 συσκευές μόνιμης βηματοδότησης – με τις περισσότερες εξ αυτών να αφορούν απινιδωτικά συστήματα, γεγονός που αναδεικνύει το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο – Εργαστηρίο Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης σε ρόλο leader στην αντιμετώπιση των συγκεκριμένων παθήσεων.